Verwarm de oven voor op 200°C.
Snipper de rode ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een (koeken-)pan. Fruit hierin de ui, knoflook en currypasta aan.
Was en snijd de prei in ringen. Poets de kastanjechampignons schoon en snijd in halve plakjes.
Bak het kipgehakt rul en bak als deze bijna gaar is de kastanjechampignons en prei mee. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Zet het vuur uit en laat afkoelen.
Leg een plak bladerdeeg met de punt naar je toe en vul de onderste helft met een flinke eetlepel van het afgekoelde gehaktmengsel. Vouw het bladerdeeg dicht tot een driehoek en druk de randen met de punten van een vork goed op elkaar.
Leg de gevulde pasteitjes op een bakplaat met bakpapier. Klop het ei los en smeer de pasteitjes hier mee in. Strooi voor extra pit nog wat chilivlokken over de pasteitjes heen.
Bak de pasteitjes in ongeveer 25 goudbruin in het midden van de oven.
Probeer ook eens deze recepten: