Zo serieus als ze eigenlijk alles nemen wat met eten of drinken te maken heeft, zo serieus nemen de Italianen ook hun pasta. Het zal je vast niet zijn ontgaan dat er ontzettend veel verschillende pastasoorten bestaan, en dat is niet zonder reden. Je kan namelijk niet zomaar elke pasta met elke saus combineren, zonder […]
2020 was geen topjaar voor de liefhebbers van lekker eten. Helaas konden we maar de helft van het jaar terecht in onze favoriete restaurants, cafés en wijnbarren. De rest van het jaar konden we niet genieten van mooi gedekte tafels en kundig personeel dat de mooiste smaakcombinaties op tafel tovert. Gelukkig hebben we ontdekt dat […]
Je kent het wel; het lijkt of je gerecht nog wel een klein snufje zout kan gebruiken, maar zodra je dit hebt toegevoegd besef je dat je een enorme vergissing bent begaan. Het is VEEL – TE – ZOUT (de streepjes dienen ter dramatische pauze ?♀️). Geen nood. Jij en je tafelgasten kunnen rustig ademhalen, […]