Verhit de olijfolie in de pan. Snijd de ui in ringen en bak even aan.
Rul het plantaardig gehakt en voeg de paprikapoeder, komijn, chilivlokken en helft van de knoflook toe. Bak wat knapperig en voeg vervolgens het water toe.
Snijd de tomaten in blokjes en de sla in fijne repen. Meng de crème fraîche met het sap van de limoen, de rest van de chilivlokken en breng op smaak met peper en zout.
Verhit de tortilla’s 10 seconde per stuk in de magnetron, dit maakt ze makkelijker om te vouwen. Bestrooi een XL tortilla met geraspte kaas en een flinke eetlepel gehakt. Leg hier bovenop 6-7 tortilla chips, besmeer met de crème fraîche en beleg met sla en tomaat. Dek het geheel af met een mini tortilla en vouw de XL tortilla dicht om de mini tortilla heen.
Verhit een droge koekenpan. Leg de tortilla met de dichtgevouwen kant naar beneden in de pan, let op dat deze dicht blijft zitten. Bak in een paar minuten bruin, draai om en bak de andere kant ook in een paar minuten bruin.
Serveer de tortilla’s eventueel met tomatensalsa.
Probeer ook eens deze recepten: