Verwarm de oven voor op 175 °C .
Vet de ovenschaal in met olie. Leg hier de rauwe kipdijfilet bovenop, zonder deze te snijden.
Meng in een kommetje de BBQ-saus, ketchup, Sriracha saus en 1el van de rode wijnazijn.
Schenk deze saus in de ovenschaal over de kip heen, zorg dat deze goed is bedekt. Bestrooi de kip met peper en zout en zet 2 uur in de oven.
Intussen kan je de rauwkostsalade maken. Snijd de witte kool en ui fijn en de radijs in hele dunne plakjes, gebruik eventueel een mandoline of kaasschaaf.
Meng in een kommetje de mayonaise met de mosterd, yoghurt en de rest van de rode wijnazijn. Meng de groente door de dressing en zet weg.
Bekijk na 2 uur of de kip goed gaar is. Giet deze af, maar vang de saus wel op.
Trek de kip met 2 vorken uit elkaar, zodat dunne sliertjes ontstaan en leg dit terug in de ovenschaal.
Meng hier een deel van de saus terug doorheen zodat de kip net bedekt is. Dek af met aluminiumfolie en laat nog 15 minuten in de oven staan.
Verdeel de pulled chicken en de pittige rauwkostsalade over de broodjes.
Probeer ook eens deze recepten: